Carta de la Coordinadora local d'Esquerra Unida de Sant Antoni, al final de la campanya 2023, demanant el vot

 Benvolguts veïns!          

Acaba la campanya i ens queda disculpar-nos si la nostra vehemència en defensar el que creiem ha sigut excessiva. Les campanyes tenen aquest problema, però és l'única forma d'arribar-te amb els projectes que volem dur endavant en aquesta legislatura. Per això et tornem a demanar el vot per a PROGRESSISTES per SAB, la coalició de la qual formem part Esquerra Unida i que compartim amb el PSPV-PSOE de Sant Antoni. És l'esforç per unir projectes i programes progressistes per a ser útils i efectius. No té cap sentit que es presenten tantes forces progressistes, per molts aspectes diferenciadors que es vulguen tenir. Al final, al municipi el que es necessita és flexibilitat, pacte i ganes de fer coses pels veïns i veïnes. Això sí, sempre amb l'enfocament progressista per a avançar i millorar, que és a judici nostre, necessari. Açí el nostre programa:

Però també volem fer-te arribar la nostra il·lusió perquè el Botànic torne a renovar-se a la Generalitat. Les polítiques realitzades en estes dues legislatures avalen la nostra presència en la institució. En aquesta última legislatura, estem molt orgullosos del treball global que s'ha fet, dels esforços per a la sanitat pública, pel benestar, per l'economia i el xicotet comerç, fins i tot per les solucions que s'estan donant per a l'habitatge públic. Són les raons per les quals també et demanem el vot per a la nostra coalició Unides Podem-Esquerra Unida. La nostra Coordinadora Rosa Pérez ha fet una gran tasca en Memòria Democràtica i Participació Ciutadana. De fet, ha aconseguit establir els primers pressupostos participatius d'una Comunitat Autònoma. Forma part del nostre ADN.

Les dos coalicions, la local Progressistes per SAB i la de la Generalitat, Unides Podem-Esquerra Unida, estan banyades pel mateix esperit del Botànic, mostren la nostra voluntat de diàleg i comparteixen la necessitat d'avançar en polítiques progressistes i de valentia social.

Per això, per a finalitzar aquesta campanya, et demanem el vot per a les dos coalicions i t'agraïm el temps que ens has dedicat. Saps que la nostra història a Sant Antoni és tan llarga com el propi municipi, sempre hem estat ací, des de la histórica Plataforma Cívica, com ara en Progressistes per SAB, i sempre hem volgut treballar pel municipi.

Una abrassada

Lucia Arnedo, coordinadora local d’Esquerra Unida

 




categ: ,
Esquerra Unida SAB

No hay comentarios: